Jeugdhulp 

Wij vinden dat de kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn wij er voor elke kind en jongere. Maar ook voor elke vader, moeder en verzorger. Eén ding beloven wij: Humane Zorg helpt. Daar waar het echt nodig is. En zolang als noodzakelijk is. In moeilijke omstandigheden. En vanuit kennis en expertise gaan we samen met u aan de slag.

Wat kunnen we betekenen voor de kinderen, jongeren en ouders?

Hulp bij u thuis

Soms heeft een gezin problemen. Lukt het opvoeden niet goed of zijn er zorgen over het gedrag en de ontwikkeling van een kind? Dan bieden wij hulp. Thuis. We komen bij het gezin en samen bespreken we welke hulp nodig is. In overleg betrekken we alle gezinsleden bij de behandeling en ook bijvoorbeeld familie, vrienden, wijkteam, school of huisarts. We helpen het gezin om weer zelfstandig verder te gaan. Belangrijk is dat het kind weer veilig en zo normaal mogelijk opgroeit.

Hulp op school

Maakt een kind veel ruzie op school? Doet het niet wat wordt gevraagd? Of is een kind juist heel stil en wordt het gepest? Wij helpen kinderen, hun ouders en leerkrachten als het niet goed gaat. Samen kunnen we ervoor zorgen dat een kind niet thuis komt te zitten. We geven de hulp op school. Belangrijk in onze aanpak is de samenwerking tussen kind, ouder en school.

Hulp bij jonge kind

Een baby die geen contact maakt, een peuter met driftbuien, een kleuter die niet luistert of geen vriendjes heeft. Soms zijn er veel zorgen over een jong kind. Wij bieden de beste diagnostiek en behandeling van (hele) jonge kinderen met ontwikkel- en gedragsproblemen. We helpen het gezin en leren ouders hoe ze het beste kunnen omgaan met het kind. Er staat een deskundig team om het kind heen. We blijven helpen totdat het kind zich weer ontwikkelt binnen de eigen mogelijkheden en naar passend onderwijs of dagopvang kan.

Begeleiding en ondersteuning LVB kinderen en jongeren

Begeleiding en ondersteuning van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Wij helpen u en uw kind om zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Weet dat we er voor je zijn!

Afspraak maken

Er is geen verwijzing nodig, het is kosteloos en er is geen wachtlijst.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met onze zorgmanager de heer M.Baran, zijn telefoonnummer is: 06 167 067 63. Of stuur een mail naar m.baran@humanezorg.nl